Пътуването никога не е било по-приятно!

Очакваш с нетърпение предстоящата семейна почивка на море или планина? Вече нямаш търпение да дойде така дълго очакваната дата, да натовариш багажа и просто да заминете! Да напуснете града, стреса и напрежението! Къде ще отидете тази година? Сигурно всичко е точно планирано и организирано?!

ПОЧАКАЙ!

А помисли ли за слънцето, което те следва на всеки завой? Как да предпазиш децата от палещите лъчи на задната седалка?

Помниш ли последното пътуване, когато децата не спираха да се оплакват и да мрънкат, че слънцето блести в очите им? Омръзна ти да спираш на всеки няколко километра и да залепяш сенниците, които непрекъснато се отлепят и падат отново … и отново ….и отново …. и така докато спреш да ги броиш? Молиш се децата да заспят и да получиш поне малко спокойствие, но не можеш да направиш нищо. Стискаш зъби и изчакваш да стигнеш най-после до крайната цел. Знаеш, че друг вариант няма.

ГРЕШИШ!

Ние ти предлагаме революционно решение, което ще ти помогне да:

  • Пътуваш комфортно, независимо от коя страна грее слънцето.
  • Забравиш за спирането, за да залепяш за пореден път досадния сенник, който не спира да пада!
  • Забравиш за евтините сенници, които оставят непокрити зони и слънцето успява да си проправи път през прозореца и да свети в очите на детето! 
  • Забравиш за досадните комари, мухи и насекоми, при всяко отваряне на прозореца!
  • Може да отидеш на къмпинг иили за риба и да подремнеш в колата на отворен прозорец без компанията на жилешите досадници

Спри да си причиняш всичко това и да се ядосваш за глупости!

Подари си спокойно пътуване и се наслади на почивката си!

Предпазва ефективно от слънчевите лъчи и досадните насекоми

Подходящ за врати с дължина до 120 см и височина на прозореца до 50 см

Ефективна защита от комари и насекоми

Сенник за кола за предни или задни врати

  • Сенник за кола за задните врати от издръжлива материя, която покрива целия прозорец без да оставя пролуки, откъдето да се промъкват насекоми или слънчеви лъчи. 
  • Сенник за предните врати с практичен отвор в предната част, така че да не ограничава видимостта към страничните огледава, но осигурява комфорт на шофьора и неговия спътник.

Бърз и лесен монтаж

приятно пътуване!

Забрави за спирането по пътя, за да залепяш отново падналия сенник. Спри да слушаш мрънкането на децата, че слънцето пак блести в очите им. Спри да броиш минутите и започни да се наслаждаваш на шофирането и Природата!

сенник за кола