Плащане и доставка

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин deltimabg.com важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Доставката се извършва чрез куриерка фирма СПИДИ .

Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Доставки не се извършват в събота и неделя и на официални празници.

Поръчките се изпращат с Пощенски Паричен Превод – заплаща се на куриера. След като клиента е направил своя избор, въвел е адрес за получаване, избира начин на плащане – Наложен платеж.

Изпращането на стоките с Пощенски Паричен Превод освобождава търговеца от задължението да издава фискален бон съгласно Наредба Н-18. Разписката, която получавате от куриера замества касовия бон на търговеца и служи като гаранция.

Цени за доставкa:

Доставка до офис на Спиди – 4.20 лв.

Доставка до адрес със Спиди – 5,30 лв.

Цената на доставката се определя съгласно тарифния калкулатор на куриера.  

Посочените цени са ориентировъчни и са изчислени на база пратки до 1кг.

Възможни са отклонения от обявените цени в зависимост от стойността на наложения платеж и теглото на поръчката.

Начин на доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма Спиди.

– ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. 

– ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Необходимо е да попълните адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за обработка и доставка на поръчките е до 2-3 работни дни, изключение правят поръчките, за които продукти не са в наличност или  в населеното място няма ежедневен разнос на куриерската фирма.

Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.